Wisseling binnen de raadsfractie

Algemeen

Op donderdag 24 september 2020 heeft Els van Lopik afscheid genomen als raadslid. Wij bedanken Els voor haar inzet van ruim 2 jaar. Els kwam tegelijk met haar benoeming in 2018 in Zeewolde wonen. Ze raakte daardoor snel ingeburgerd en was betrokken met alles wat er in het dorp gebeurde. Die persoonlijke betrokkenheid bij ons dorp blijft gelukkig, want zij zet zich al langere tijd actief in voor de Voedselbank De Kostmand.

Maar wanneer er iemand weggaat is er ook weer ruimte voor een nieuw gezicht! Het stokje is op de avond van 24 september overgedragen aan Jan Klop. Bepaald geen onbekende in de politiek van Zeewolde. Jan is namelijk al vele jaren betrokken binnen diverse maatschappelijke organisaties in ons dorp. Van 2006 tot en met 2015 was hij al lid van de gemeenteraad en tevens fractievoorzitter. Daarna is hij actief gebleven als bestuurslid voor de PvdA. Voor Jan dus zeker geen onbekend terrein.

Yvonne en Jan gaan met vol vertrouwen de raadsperiode verder in voor een duurzaam en sociaal Zeewolde namens de fractie PvdA/GroenLinks!

Vorig bericht
Integriteitsproblemen binnen gemeentebestuur
Volgend bericht
Begrotingsraad 5 november 2020

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu